tegarforlag.se/sverigesingenjorer

 

Är du en av de som kommer att lyssna på/har lyssnat på Per-Anders Grösfjelds webbinarium för Sveriges Ingenjörer den 1 september 2023?

 

Då kan du från 30 augusti och fram till 30 september beställa boken Livsomsegla nu! till specialpris. Det gör du genom att swisha 245 sek (bok och frakt) till Tegar Förlag på 123 383 37 53. OBS! Glöm inte att skriva ditt namn samt adress i meddelandefältet.

 

Upplaga 1 är slutsåld och upplaga 2 håller som bäst på att tryckas. Räkna med några veckors väntetid, men den som väntar på något gott …

 

 

Om boken: Livsomsegla nu! 

 

Vill du dö nöjd? Det är frågan som författaren Per-Anders Grösfjeld lite provokativt ställer i sin nya bok Livsomsegla nu! Resan som får dig att dö nöjd. 


Kanske hajar du till vid första anblicken av orden? Men erkänn att du blir nyfiken! För dö nöjd, det vill väl alla? Även du! Och en spännande resa säger du förmodligen inte heller nej till? Att få veta mer om vad det här egentligen handlar om? 


- Jag började fundera över varför många inte lever som de egentligen vill. Varför går de runt med en molande känsla av att livet kunde vara så mycket mer, trots att vi lever i ett land där det aldrig funnits så många möjligheter som idag? förklarar Per-Anders Grösfjeld. 

 

Boken bygger på ny och spännande forskning om hur du bryter ovanor och bygger upp nya goda vanor. Men handlar också om hur du blir modigare att ta dig an och lyckas genomföra de förändringar du vill. Du får konkreta tips och råd, inspiration från personer som lever som de önskar samt ny kunskap baserad på vetenskaplig grund. Boken är ett verktyg för att ta över rodret i livet för gott.

 

”Här finns helt enkelt mycket att läsa och läsa om flera gånger. Jag tror inte någon blir färdig med sin utveckling och boken är en del i att ta flera steg framåt.” Bokluckan

 

”Boken är en ögonöppnare och genom sina handfasta råd kan man få en bra grund till sin nystart. En ögonöppnare helt enkelt.” Balvikens bokstuga


”En bok som många behöver läsa. Boken får 5 ⛵⛵⛵⛵⛵ av 5 ⛵⛵⛵⛵⛵” Evelinas Boktips