Om Tegar Förlag

          Home       Våra böcker        Lektörsläsning/Manuscoaching                                          Samarbeten          Kontakt

Foto: Stefan Tegar

OM TEGAR FÖRLAG


Tegar Förlag startades 2017 av mig, Nina Tegar. Jag föddes med  passion för läsande och skrivande, även om jag inte alltid förstod tjusningen som liten när mina föräldrar var som uppslukade av någon "trist" bok eller satt och knackade på en gammal Halda. Men tro mig, jag har omvärderat dessa tankar. Med Tegar Förlag vill jag förmedla både andras och egna berättelser, men också nya utvecklande och spännande bidrag inom olika områden, till omvärlden. Och jag vill gärna coacha fler på vägen till ett färdigt manus. Det roligaste jag vet! 

OM NINA  TEGAR


Jag är uppvuxen i en litteraturvetarfamilj, pappa var författare inom det historiska gebitet. Jag har flera författarutbildningar i bagaget, en master i specialpedagogik och kan rätt mycket om personlighetsdraget högkänslighet. Jag har vid ett flertal tillfällen varit Norges prinsessa Märtha Louise moderator i Sverige och är också sakkunning och medverkande i Märtha Louise och Elisabeth Nordengs bok Sensitive/Senstiva barn (Cappelen Damm, Norge, Egia Förlag, Sverige). Jag debuterade 2002 på annat förlag med boken Aldrig nånsin nånstans förut.


Läs mer om mig och mina böcker på min författarhemsida...